Ihana joulukuu!

Niin se ihana joulukuu sieltä jälleen tulla tupsahti. Ensimmäiset piparit on leivottu, joulukorttikuvia yritetty ottaa ja kiireellä laitoin ne tänään tilaukseen. Miten niin viimetinkaihminen.. :D Joka vuosi sama juttu. Lahjoja oon muutaman hommannut ja yritän mahdollisimman vähäisenä niiden hankinnan pitääkin, ettei tule stressiä siitä. Tänä vuonna en varmaan ehdi paljon itse tehdä mitään lahjoja, joten ostohousut jalkaan. Joulu tulee kuitenkin stressaamattakin ja pääasia on se yhdessäolo läheisten kanssa.


Pikku hiljaa olen laitellut joulukoristeita, josko saataisiin jouluvalot uloskin tässä viikonlopun aikana. Jouluverhot täytyy myös vaihtaa. Siivouksen suhteen en aio ottaa mitään paniikkia, perussiivoukset vain. Vietämme poikkeuksellisesti joulun meillä ja molempien puolelta läheiset tulevat meille joulua viettämään. Mulla on joulun ympärillä pelkkää iltavuoroa, joten ei varmaankaan hirveästi edes ehdi stressata ruokien laittoa eikä muutakaan. 



Tänään nautiskelen rauhallisesta kotipäivästä glögilasi kädessä. Flunssa iski jälleen, joten ei jaksa mitään ylimääräisiä touhottaa. 
Joko teillä on joulutohinat täydessä käynnissä? 


Ihanaa viikonloppua teille! 

Ei kommentteja